2017/1 KPSS Sonucuna Göre Şehir Plancısı, Muhasebe ve İtfaiye Eri Alımı İle İilgili Duyuru

ÖSYM tarafından KPSS 2017/1 yerleştirme sonuçlarına göre Karamanlı Belediye Başkanlığı'na Şehir Plancısı, Muhasebeci ve İtfaiye Eri olarak atananların İVEDİ olarak 0 248 531 30 04 veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iletişime geçmeleri, başvuru evrakları mail yoluyla tarafılarına gönderileceği ve 657 Sayılı DMK’nun 62. Maddesine göre atamalarda görev yerine hareket ve işe başlama sürelerini dikkate alarak zamanında kurumumuza müracaat etmeleri önemle rica olunur.

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Temmuz 2017 13:55